BAŞKAN ELÇİN’DEN SOSYAL BELEDİYECİLİK

Genel 04/09/2023 11:44

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, sosyal belediyecilik kapsamında Aşağı Maden Köyü Halkından dezavantajlı birey Hasan Kılıç’a konteyner ev yardımında bulundu.

Aşağı Maden Köyü halkından dezavantajlı, kimsesiz Hasan Kılıç’ın  ve Köy halkının Köy merkezinde barınabileceği bir ev talep etmesi üzerine;

Başkan Elçin, dezavantajlı kimsesiz Hasan Kılıç'a Köy merkezinde barınabileceği konteyner ev temin etti.

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Sn. Uğur Bayraktutan, CHP İl Başkanı Sn. Orhan Atan ile birlikte konteyner evin ve anahtarını  Sn. Hasan Kılıç’a verilmesi için Aşağı Maden Köyüne giden Başkan Elçin,ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize her zaman imkanlar dahilinde yardımcı olacaklarını belirterek  Milletvekili Sn. Uğur Bayraktutan, İl Başkanı Sn. Orhan Atan ile birlikte evin anahtarını Hasan Kılıç’a teslim etti.

Anahtar tesliminden sonra Başkan Elçin, CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekilimiz Sn. Uğur Bayraktutan, İl Başkanı Sn. Orhan Atan ile birlikte Aşağı Maden Köyü halkından vefat eden; Yeter (Lütüfe) İlbeyi’nin taziye evine giderek İlbeyi ailesine taziyelerini iletti.